Nieuws

Hier leest u de laatste nieuwtjes.

Krijg Mechelen Cadeau - verlengd tot 28/02

29 januari 2023

Wie twee overnachtingen boekt voor de periode tussen 1/12/2022 en 28/02/2023 krijgt er een « Mechelenbon » ter waarde van € 100 bovenop ! Die kan besteed worden bij verschillende attracties, bezienswaardigheden en handelaars.

https://visit.mechelen.be/krijg-mechelen-cadeau

Krijg Mechelen Cadeau

12 november 2022

Wie twee overnachtingen boekt voor de periode tussen 1/12/2022 en 31/01/2023 krijgt er een « Mechelenbon » ter waarde van € 100 bovenop ! Die kan besteed worden bij verschillende attracties, bezienswaardigheden en handelaars.

https://visit.mechelen.be/krijg-mechelen-cadeau

Guestronomy-concept met Brasserie De Margriet

17 maart 2022

We geven jullie graag meer details over dit VIP-arrangement bij booking of aankomst in onze B&B !

Boek 2 overnachtingen en krijg een 3de gratis

11 juli 2021

Actie geldig tot 31/12/2021 - Atrium 5 B&B studio's neemt deel aan de actie '2+1'. Contacteer ons voor meer informatie en/of raadpleeg  Overnachten - Visit Mechelen.

Actie: 'Klinkt als Mechelen'

4 mei 2021

Atrium 5 B&B studio's neemt deel aan de actie 'Klinkt als Mechelen'. Alle informatie is te vinden op https://www.mechelen.be/klinkt-als-mechelen

We herhalen nog eens dat we natuurlijk alle Corona-veiligheidsmaatregelen strikt volgen die door de toeristische sector worden voorgeschreven. Daarenboven voorzien we een 'Covid-19' pakket en garanderen we een periode van 72 uur tussen 2 verblijven in dezelfde studio. 

Tot nader bericht hanteren wij een minimum verblijf van 2 nachten.

Atrium 5 B&B opnieuw open !

13 juni 2020

Nu de verplichte Covid-19 sluiting opgeheven is, verwelkomen we zeer graag opnieuw onze gasten vanaf 15 juni.

Het is vanzelfsprekend dat we strikt alle veiligheidsmaatregelen volgen die door de toeristische sector worden voorgeschreven. Daarenboven voorzien we een 'Covid-19' pakket en garanderen we een periode van 72 uur tussen 2 verblijven in dezelfde studio.

Tot nader bericht hanteren wij een minimum verblijf van 2 nachten.

En tot slot, voorzien we ook een 're-welcome' attentie !

Atrium 5 B&B in een gerenoveerd kleedje

1 augustus 2019

De gevels van ons gebouw (de ‘Oude Kapel’) werden grondig gereinigd en, waar nodig, gerestaureerd. De gedenksteen van Kanunnik De Decker aan de zijgevel en het Baldakijn op de hoek van het pand kregen tevens een flinke opknapbeurt.

Om dit te vieren, bieden we onze gasten graag een fles witte wijn of een 75 cl fles Gouden Carolus aan. Gelieve uw keuze te melden bij de boeking. Deze actie geldt per verblijf tussen 1 augustus en 31 december 2019.

Atrium 5 B&B in buitenlandse pers !

15 februari 2019

Mechelen zit duidelijk in de lift en trekt ook veel buitenlandse bezoekers aan.

Danzij de inspanningen van de Stad wordt Mechelen ook regelmatig aanbevolen in buitenlandse publicaties. Als onze B&B dan daarin vermeld wordt, zijn we hier natuurlijk zeer blij om.

bijzonderplekje.nl (scroll naar 'Gezelligheid in het hofje')

purewander.com (scroll naar 'Where to Stay Mechelen')

B&B Atrium 5 behaalt '4 sterren'

6 maart 2018

Onze B&B heeft tijdens een recente inspectie door Toerisme Vlaanderen '4 sterren' gekregen en dit op basis van het nieuwe logiesdecreet.

Met dit decreet worden de classificatienormen voor comfort geharmoniseerd en worden de B&B’s in de ‘kunststeden’ (waaronder Mechelen) nu ook beoordeeld met ‘sterren’, gaande van 1 tot maximaal 4 sterren.

GENIETEN VAN DE TUINEN

1 februari 2018

Mechelen heeft de laatste jaren sterk geïnvesteerd om nieuwe parken en tuinen aan te leggen, maar ook bestaande parken te versterken. In onze onmiddellijke buurt vindt u zo bijvoorbeeld de ‘tuin van OH!’ en het ‘Park Sint-Romboutskerkhof’.

Schuin tegenover onze B&B ligt de ‘Tuin Aartsbisschoppelijk Paleis’ die tot voor kort een privaat park was. Maar deze groene oase wordt opengesteld voor het publiek na een grondige restauratie van de tuinmuur, de Lourdesgrot en het tuinpaviljoen. Er werd ook een nieuwe pergolaconstructie aangebracht.

Kortom een unieke groene parel in Mechelen, grenzend aan onze B&B, waarin u aangenaam kunt wandelen en vertoeven. Om maximaal hiervan te genieten kunt u als gast gebruik maken van onze comfortabele relaxzetels.